Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Ilve Majestic

De synthese van schoonheid en functionaliteit

Majestic belichaamt het ultieme beeld van een fornuis. Een vrijstaand element dat past in elke omgeving en onmiddellijk centraal staat. Een uitgesproken samenspel van ronde lijnen, bewerkte details, fijne afwerkingen en technologie afgeleid van de wereld van het professioneel koken
Een Majestic fornuis is meer dan een kooktoestel, met zijn ronde vormen, gesmolten uit het puurste staal en de minutieuze afgewerkte details is het een blikvanger, een statement.
Ze zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, van 70cm tot 150cm, in een klassieke selectie aan kleuren of bieden u de optie om elke denkbare RAL kleur te selecteren. Edele metalen zoals koper, messing en brons zorgen voor de fijnste afwerking van uw fornuis.

Kooktafels voor elke smaak

De ILVE  Majestic modulaire kooktafel laat u toe die elementen te kiezen die voor u belangrijk zijn. 

U kan kiezen voor u de messing branders met 63% hoger rendement dan klassieke gasbranders, steeds voorzien van gietijzeren pannendragers met een extra grote brandersafstand zodat u elke zone optimaal kan benutten.

De massieve gietijzeren sudderplaat biedt u de ultieme temperatuurcontrole voor stoven, sudderen of warmhouden en dat met verschillende potten of pannen.

De 8mm dikke stalen teppan-yaki plaat laat al uw culinaire dromen uitkomen. Snel en gezond koken met een minimum aan vetstoffen, geïnspireerd op de Japanse keuken maar ook perfect voor een hamburger, kippereepjes of groenten.

De ovens: precisie en gebruiksgemak

De elektronische temperatuurcontrole heeft een uitzonderlijk bereik van 30°C tot 320°C! Van brood rijzen, over slow-cooking tot snel roosteren of pizza bakken zoals bij de Italiaan. Steeds met de grootste precisie en een evenredige warmteverdeling die u superieure bakresultaten garandeert.

De grote intuïtieve touchscreen van 11cm bedient beide ovens van het Majestic fornuis. U navigeert door de verschillende functies met een enkele tik, ontworpen om het u makkelijk te maken en volop te genieten van de uitgebreide ovenfuncties. 

Dampkappen

Ook luchtkwaliteit in de keuken is belangrijk. Daarom combineert de Majestic lijn fornuizen met bijpassende afzuig systemen. Uiterst efficiënt en afgestemd op de kleur en afwerkingen van uw fornuis. De Majestic afzuigkappen zijn eveneens voorzien van 1 of twee infraroodlampen om uw gerechten warm te houden als een echte pro!

Ons gamma

→ Fornuizen
→ Afzuigkappen

Benieuwd?
Download onze folder