Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Ilve Professional Plus

De onweerstaanbare aantrekking van strakke lijnen en pure kracht

Een volledige lijn fornuizen, kooktafels, ovens en kooktoestellen ontworpen in een uitgepuurde, haast industriële, stijl. ILVE gebruikt dezelfde nobele en duurzame materialen als in professionele keukens: roestvrij staal (Aisi 304), gietijzer en messing. Net als de grondstoffen, ondergaan ook de technische componenten de strengste controles. ILVE fornuizen worden individueel gebouwd en zijn met expertise, passie en vakmanschap met de hand samengesteld.

Professional Plus fornuizen

Gebaseerd op de beste en mooiste restaurant keukens brengt de ILVE Professional Plus lijn u een flexibel, gebruiksvriendelijk en robuust fornuis. De ergonomische bedieningsknoppen geven u de fijnste controle en zijn zo vormgegeven dat u ze zelf met ovenhandschoenen kan regelen. Verkrijgbaar in verschillende breedtes van 60cm tot 150cm, in een sobere selectie aan kleuren, helemaal inox of in optionele RAL kleur en met fijn afgewerkte maar stoere inox bedieningsknoppen past dit fornuis perfect in elk interieur. 

Moduleerbare gaskooktafels en ultra precieze ovens

Moduleerbare gaskooktafels met branders van 1,4 kW tot  de extra krachtige 5kW versie, in combinatie met de gietijzeren sudderplaat of stalen teppan -yaki aangevuld met inductie, of liever helemaal inductie met extra grote kookzones? Alles kan!

U kiest tussen verschillende oven-configuraties zo bent u zeker dat u de  perfecte opstelling vindt, van 65L tot maar liefst 97L,constante elektronische temperatuur controle garandeert u elke keer opnieuw perfecte resultaten. 

Professional plus dampkappen

Met innovatieve technieken en een professionele uitstraling past deze afzuigkap perfect bij de stijl van uw fornuis. De inox filters houden alle vetdeeltjes vast en zijn makkelijk te verwijderen voor reiniging, de gekantelde positie van de filters optimaliseert het vermogen en het onderhoudsgemak en accentueert het professionele karakter van deze serie dampkappen. 

Inbouw en systeem-koken

Naast de fornuizen biedt de Professional Plus reeks nog tal van culinaire kooksystemen.

Een pizza oven van 400°C, een unicum in de wereld van inbouwtoestellen, laat u pizza maken zoals in een professionele pizza oven, in twee minuten heeft u een perfecte pizza met goudbruine korst net zoals in Italië.

Star Column: een compacte verticale opstelling toestellen die u een volledige kookcyclus bieden. 

Een ultra-combi-oven (hetelucht, stoom en microgolf) verkort de kooktijden, behoudt de smaken en laat u snel gerechten opwarmen.

De blast chiller  zorgt ervoor dat u gerechten na bereiding zeer snel afkoelt zodat u ze kan bewaren zonder verlies van kleur, aroma of voedingswaarde. 

Klaar voor de koelkast -3°C of de vriezer -20°  in een minimum van tijd om efficiënt en vlot gerechten op voorhand te bereiden voor die drukke weken.

Met de vacuüm lade kan u verse ingrediënten bewaren zonder vitamine verlies en ze is daarnaast ideaal voor sous-vide kooktechnieken, marineren en vacuüm trekken van bereide gerechten om de bewaring te optimaliseren. Technologie die ervoor zorgt dat u zero-waste kan werken met alle comfort. 

Bediening via een grote touchscreen zorgt ervoor dat u moeiteloos door de verschillende functies navigeert en het maximum uit uw toestel haalt in één simpele tik.

U heeft de keuze tussen inox of getemperd zwart veiligheidsglas en de ovens zijn zo ontworpen dat ze zowel naast als boven elkaar kunnen worden geplaatst.

Inbouwkookplaten en kooktafels

Met dezelfde industriële knoppen als de Professional Plus fornuizen controleert u de nieuwste technologie in gasbranders en inductiezones met uiterste precisie.

Met een ruim aanbod aan maten en opstellingen, krachtige messing branders met een hoog rendement of ruime inductie zones met tal van functies bent u zeker dat u volledige controle heeft tijden het koken en dat in alle veiligheid.

U heeft de keuze tussen inox kooktafels of een kookplaat in getemperd zwart veiligheidsglas met gietijzeren pannendragers, een uniek ontwerp dat naadloos wordt verwerkt in uw werkblad.

In deze reeks bestaan ook kooktafels met bedieningsknoppen op het front, net zoals die van de fornuizen, in plaats van ovens kan u hieronder een pottenlade voorzien en kiezen voor inbouw ovens op hoogte. Veelzijdig en robuust biedt deze lijn u vele mogelijkheden zodat u er uw perfecte keuken mee kan samenstellen. 

Het aanbod

→ Fornuizen
→ Afzuigkappen
→ Inbouw ovens en andere kooktoestellen
→ Gas en inductie kookplaten
→ Inbouw kooktafels

Benieuwd?
Download onze folder